Wat u te wachten staat….

..

10.30 uur Seniorenconcert door Sint Caecilia 
Op het Aldi-terrein wordt u ontvangen met een koffie en thee. Hier kunt u genieten van de muziek van de drie onderdelen van dé hooglandse muziekvereniging: het opleidingsorkest, fanfareorkest en de slagwerkgroep. 

Braderie 
Op de Hamseweg staan meer dan 40 ondernemers met een kraam. Het aanbod is zeer uitgebreid en ondertussen geniet u van de muziek en kunnen de kinderen naar het kinderplein 

12.00 Blaaskapellenfestival én kinderplein 
Op het Pon Dealer Groep hoofdpodium (1), PIMN-podium (2), TBK-podium (3), het VBC-podium (4) en de Dweilplek (5) is er tot 17.00 uur een doorlopend muziekprogramma. Tijdens de dag komen alle blaaskapellen langs.  

Kinderplein 
Voor de kinderen is er een kinderplein ingericht waar zij gratis gebruik van kunnen maken. Speel de reuze 4-op-een-rij of ga van de stormbaan. Er is van alles voor klein tot groot.  

17.00 Einde van de braderie, kinderplein en activiteiten op de Hamseweg. Wij gaan verder op het Pon Dealer Groep hoofdpodium (Alditerrein (1)).  
Hier vindt de prijsuitreiking plaats van de wedstrijdklasse van het blaaskapellenfestival en geniet u van DJ Melvin om de dag gezellig met elkaar af te sluiten.  

20.00 Dit is echt het einde van Hoogland Dweilland 2023 


Van 10.00 – 16.00 uur rijden wij in Hoogland met de Hoogland Dweilland Trein

Tijdens Hoogland Dweilland 2023 zal er een trein door Hoogland rijden om kinderen en senioren op te halen en weer weg te brengen naar verschillende stations in Hoogland. De treinroute wordt momenteel aangelegd. Wij zullen de route z.s.m. op deze pagina communiceren.